Nieuws

GroenLinks Meppel en de SP eisen meer inzet voor Meppel regenbooggemeente

De Meppeler fracties van GroenLinks en de SP zijn teleurgesteld in de inzet van de gemeente tijdens de Coming Out Day op 11 oktober. In 2017 nam de gemeenteraad een voorstel aan om meer aandacht te vragen voor inclusie en acceptatie. Coming Out Day is volgens de partijen het perfecte moment om daar uitgebreid bij stil te staan. De twee linkse partijen vinden dat er onvoldoende gehoor is gegeven aan de oproep van de raad en verlangen van het college dat ze in de toekomst meer gaat doen met dit onderwerp. Ze hebben hierover vragen gesteld aan het college.

Lees verder

Meppeler Wim-Jan Renkema naar Tweede Kamer

Wim-Jan Renkema GroenLinks

Goed nieuws! Vanaf volgende week neemt ‘onze’ Wim-Jan Renkema zitting in de Tweede Kamer. Hij neem daar de zetel over van Liesbeth van Tongeren die vertrekt als Kamerlid om wethouder te worden van Den Haag. 

We wensen Wim-Jan veel succes met zijn Kamerlidmaatschap en hopen dat hij zijn neus zal blijven laten zien hier in het mooie Noorden.

Lees verder

GroenLinks deelt oordopjes uit in Nijeveen

GroenLinks Meppel deelt oordopjes uit

Vrijwilligers van GroenLinks-Meppel hebben afgelopen zaterdag oordopjes uitgedeeld aan de inwoners van Nijeveen. Deze kunnen gebruikt worden wanneer het vliegverkeer richting het nieuw te bouwen vliegveld Lelystad, de lucht boven Nijeveen gebruikt als wachtruimte.

Lees verder

Anouk de Vlieg lijsttrekker GroenLinks Meppel

Kandidaten GroenLinks Meppel 2018 (foto Henri Santing)

De leden van GroenLinks in Meppel hebben Anouk de Vlieg (29) gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadverkiezingen van 21 maart 2018. Daarnaast stelden de leden een ambitieus verkiezingsprogramma vast voor een groen, toegankelijk en sociaal Meppel.

Lees verder

Pagina's