GroenLinks Meppel nodigt leden, campagnevoerders en sympathisanten uit op de borrel.

Sinds de zomer van 2009 is er vanuit GroenLinks Meppel hard gewerkt aan het realiseren van een goede kandidatenlijst, het schrijven van een verkiezingsprogramma, het voeren van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen en allerlei werk dat daarmee samenhangt.
Het heeft ons net geen tweede zetel opgeleverd. Het is mooi dat er in die afgelopen periode meer en meer mensen met allerlei expertise betrokken zijn geraakt bij GroenLinks Meppel. Graag vieren we dit genoegen op een GroenLinks Meppel samenkomst op donderdagavond 1 april (nee, het is geen grap!) van 19.30 tot 21.30 uur in Oasis onder het genot van een hapje en een drankje.

Programma

U bent op deze bijeenkomst in de gelegenheid deze of gene aan te spreken over de afgelopen campagne, GroenLinksige thema’s aan te kaarten, nader kennis te maken of gewoon even bij te kletsen. Er zal een korte presentatie gegeven worden van de uitkomsten van de interne evaluatie van de gemeenteraadscampagne.

 

Er zal aandacht zijn voor de wijze waarop het team voor het politiek inhoudelijke werk zal gaan functioneren. Er komt een korte uitleg over de steunfractie.

 

Daarnaast kijken we ook al even vooruit naar de landelijke verkiezingen in juni. In verband met de catering willen we graag van u horen of u komt. Mail dan naar j.deboer@groenlinksmeppel.nl