Paula van Eerden nieuwe fractievoorzitter GroenLinks Meppel

Paula van Eerden-Hein is de nieuwe fractievoorzitter van GroenLinks Meppel. Hans Kuipers doet na zijn benoeming in Provinciale Staten een stap terug binnen de raadsfractie in Meppel en wordt duo-raadslid.

Paula van Eerden
Paula van Eerden is sinds maart 2014 duo-raadslid voor GroenLinks Meppel. In het afgelopen jaar is zij namens de fractie onder andere woordvoerder geweest op het sociaal domein. Paula: “Ik ga me inzetten voor een sociaal, duurzaam en toegankelijk Meppel waar iedereen kan blijven meedoen!”

Hans Kuipers
Hans Kuipers is sinds 2010 (duo-)raadslid voor GroenLinks Meppel en sinds 2014 ook fractievoorzitter. Na zijn benoeming in Provinciale Staten wordt hij weer duo-raadslid. Hans: ““Dankzij de uitstekende samenwerking binnen de fractie hebben we het afgelopen jaar een relatief grote invloed kunnen uitoefenen binnen en buiten de raad. Ik verwacht dat we onder leiding van Paula onze stevige positie als positief kritische oppositiepartij verder kunnen uitbouwen.”

Installatie
Tijdens de raadsvergadering op donderdag 30 april zal Paula van Eerden geïnstalleerd worden als raadslid en zal Hans Kuipers benoemd worden als duo-raadslid.