Anouk de Vlieg (foto Henri Santing)
Anouk de Vlieg (foto Henri Santing)

Anouk de Vlieg

fractievoorzitter

Duo raadslid en campagnemedewerker. Gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 voor GroenLinks Meppel.

De leden van GroenLinks in Meppel hebben Anouk de Vlieg (29) gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadverkiezingen van 21 maart 2018. Daarnaast stelden de leden een ambitieus verkiezingsprogramma vast voor een groen, toegankelijk en sociaal Meppel.

Anouk is momenteel actief voor GroenLinks als duo-raadslid en campagnemedewerker. Ze heeft een achtergrond in de zorg en wil vanuit de raad bijdragen aan een rechtvaardige en duurzame samenleving.

Mark Veermans is als voorzitter van GroenLinks Meppel blij met deze enthousiaste en betrokken lijstrekker. ‘Anouk is een kritisch verbinder, een creatief denkster en iemand die de boodschap van GroenLinks heel goed kan overbrengen.’ 

‘Ik ben enorm trots en vereerd dat de leden mij het vertrouwen hebben gegeven om deze schitterende kandidatenlijst te trekken’ aldus Anouk. ‘We gaan de verkiezingen in met een breed en divers team voor verandering!’